Apparaten en accessoires
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Voorbereiding. 30min
Totaal 10u.
16 porties
Ingrediënten
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (± 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelschil (van ± 2 sinaasappels)2 el
-
volle melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
Donkere chocolade
-
pure chocolade in stukken500 g
Opbouw
-
poedersuiker50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1461.1 mg
Eiwitten
127 g
Calorieën
7574.8 kJ /
1810.4 kcal
Vetten
115.1 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
43.9 g
Koolhydraten
56.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Rijstpap
Pas d’évaluation
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Pas d’évaluation
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Pas d’évaluation
Hollandaisesaus
15min
Meringue spoken
12h 25min
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Pudding met aardbei en peer
Pas d’évaluation
Gestoomde pesto broodjes
Pas d’évaluation
Kerstman macarons
3h 20min
Gebakken aardappelpuree monsters
Pas d’évaluation
Mayonaise
5min